Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Σύσκεψη 23ης Μαρτίου 2014 με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος

Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014

Σύσκεψη της 23ης Μαρτίου 2014


Το μεσημέρι της Κυριακής 23ης Μαρτίου 2014, έλαβε χώρα ενημερωτική σύσκεψη  στο εστιατόριο ΑΙΓΕΙΡΟΥΣΕΣ στο ΝΤΟΥΡΑΚΟ Αλεποχωρίου, στην οποία παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Κυρία Δήμου και ο Αντιδήμαρχος Μεγάρων κύριος Γ. Κουμπέτσος και αρκετοί κάτοικοι της  περιοχής, με  θέμα την ενημέρωση από τους δύο τοπικούς αρμόδιους σε ζητήματα τα οποία απασχολούν τους  κατοίκους της ευρύτερης  περιοχής Αλεποχωρίου.

Ο πρόεδρος του ΝΤΟΥΡΑΚΟ κύριος Ε. Τσίρκας, έθεσε μία σειρά  ερωτήσεων- θεμάτων της ζώνης ευθύνης ΝΤΟΥΡΑΚΟ, τα  οποία μάλιστα για την πληρότητα και εγκυρότητα  των απαντήσεων εκ μέρους των εκπροσώπων του Δήμου, τα έστειλε με e-mail στο κύριο Αντιδήμαρχο.

Αναμένουμε  τις απαντήσεις  επ΄αυτών, τις  οποίες θα  τις  κοινοποιήσουμε στη σελίδα μας προς  ενημέρωση των κατοίκων, αν και όταν λάβουμε απαντήσεις.

Το κείμενο του μηνύματος και οι επικεφαλίδες των θεμάτων αναγράφονται πιο κάτω.

Αγαπητέ Κύριε
Αντιδήμαρχε,


Όπως  συμφωνήσαμε προφορικά,  σας  καταγράφω τα  θέματα  της  περιοχής του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ, τα  οποία  έθεσα προς επίλυση κατά την σύσκεψη στο Αλεποχώρι. Κάποια από αυτά είναι αρμοδιότητας του Δήμου και μερικά, τα λιγότερα όπως είναι φυσικό, της Περιφέρειας.

Ζητήματα
1. Νερό. Αίτημα  για υδροδότηση μέσω ΕΥΔΑΠ και διαβεβαίωση καταλληλότητας για  κατανάλωση ( και κυρίως πόση) του νερού το οποίο προμηθευόμαστε από τον εργολάβο.
2. Ένταξη στο Σχέδιο Πόλεως
3. Ασφάλεια  περιοχής ( αστυνόμευση- τροχαία κίνηση ιδίως  την θερινή περίοδο )
4. Ζητήματα  καθημερινότητας ( αποκομιδή οικιακών απορριμμάτων και χονδρών σκουπιδιών, καθαριότητα κάδων, αντικατάσταση βλαμμένων κάδων ). Καθορισμός  χώρου απορρίψεώς τους και απομάκρυνσή τους.
5. ΔΕΗ. Αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού παραλίας.
6. Επιδότηση συλλόγου με το ποσό των 1000 ευρώ για  κάλυψη τρεχουσών αναγκών ( βάψιμο τοιχίων παραλίας, παγκάκια, αντικατάσταση πινακίδων και κάδων απορριμμάτων παραλίας κλπ)
7. 'Ελεγχος με τα  αρμόδια  όργανα  λαθραίων μεταναστών και απομάκρυνση από την περιοχή μας.
8. Και ίσως το σοβαρότερο. Να  συσταθεί στα όργανα  και υπαλλήλους του Δήμου, η δεοντολογική διοικητική συμπεριφορά προς τους  πολίτες ( να απαντούν στις τηλεφωνικές  κλήσεις, να  απαντούν σε έγγραφα αιτήματα- ο γράφων ουδέποτε έλαβε απάντηση στις δεκάδες  έγγραφες αιτήσεις τις  οποίες  έχει αποστείλει στο Δήμο)

Κλείνοντας  θα  ήθελα  να  διατυπώσω την καλή εντύπωση, την οποία  αποκόμισα από  την προσωπικότητά σας και τη σοβαρότητα και πληρότητα με την οποία  αντιμετωπίσατε τα θέματα.
Τους χαιρετισμούς μου στον Κύριο Δήμαρχο. Ίσως από εσάς  λάβω μία απάντηση στα ζητήματα τα  οποία  θίγονται με το παρόν μήνυμα.

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Τσίρκας/ 23-3-2014
greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Ο Σύλλογός μας στην Ηλεκτρονική Εποχή

Εκμεταλλευόμενοι την σύγχρονη τεχνολογία του διαδικτύου, εγκαινιάζουμε σήμερα την ηλεκτρονική μας σελίδα ( www.durako.gr ), σκοπεύοντας ...

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4148.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Μερική συννεφιά Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία: 12 °C
Δευτέρα, 19 Μάρ
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία: 11 ως 18 °C
Τρίτη, 20 Μάρ
Μερική λιακάδα Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία: 9 ως 18 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2018 Elxis.org. All rights reserved.