Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Ρύθμιση εκκρεμών θεμάτων από τον Δήμο Μεγάρων

Τρίτη, 23 Απρίλιος 2013

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
« ΝΤΟΥΡΑΚΟ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ»

Αλεποχώρι, 24η Απριλίου 2013
Αριθ. Πρωτοκόλλου  17

ΠΡΟΣ : Τον Δήμαρχο Μεγάρων

Κύριο  Ιωάννη Μαρινάκη

Μέγαρα

Κύριε Δήμαρχε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συλλόγου μας της 21ης Απριλίου 2013, εν όψει της ενάρξεως  της  νέας παραθεριστικής  περιόδου και της προσπάθειάς μας για ευπρεπισμό και καθαριότητα του γενικότερου χώρου του Συλλόγου, καλής συνεργασίας με τη δημοτική αρχή,  σύσφιξη των σχέσεων των μελών μας και γενικότερα την άνετη και ποιοτική διαβίωση των κατοίκων της περιοχής του Συλλόγου μας και των πολυαρίθμων επισκεπτών των ακτών μας, στην πλειονότητά τους δημοτών του Δήμου Μεγαραίων, αποφασίστηκε να υπομνηστούν και  ζητηθούν από τον Δήμο μας τα πιο κάτω ζητήματα.

α. Να  δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινή αποκομιδή των οικιακών απορριμμάτων και στη τακτή, ανά  εβδομάδα αποκομιδή των « χοντρών» απορριμμάτων, με τη χρήση των ειδικών οχημάτων του Δήμου.

β. Να γίνει αντικατάσταση τουλάχιστον οκτώ (8) κατεστραμένων κάδων απορριμμάτων.

γ. Να εξεύρεθεί χώρος για απόρριψη ογκωδών απορριμάτων ( κλαδιά, στρώματα, άχρηστες οικιακές συσκευές κλπ) με την τοποθέτηση Κοντέινερς ή άλλων κατά την κρίση σας μέσων.

δ. Να επιχορήγηθεί  ο Σύλλογος μας με το ποσό των 1.000 ευρώ εφάπαξ, για αμοιβή προσώπου για την καθαριότητα της παραλίας και των λοιπών χώρων  της περιοχής μας, βάψιμο τοίχων της παραλίας και άλλων συναφών εργασιών, απαλλάσοντας από αυτήν την ευθύνη τον Δήμο.

ε. Να  εκδοθεί από τον Δήμο έγγραφο υπόμνησης της υποχρέωσης των κατόχων oικοπέδων και αγροτεμαχίων να καθαρίσουν τις ιδιοκτησίες τους από χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά προς αποφυγή πυρκαιών κατά τη θερινή περίοδο και να  ελεγχθεί η τακτοποίησή τους.

στ. Να  επιδιωχθεί η συνεργασία  του Δήμου με  τα αστυνομικές  υπηρεσίες  για  παροχή μεγαλύτερης ασφάλειας των κατοίκων από κλοπές και διαρρήξεις και τροχαία ασφάλεια με την καθημερινή, αν είναι δυνατόν, περιπολίας  αστυνομικών οργάνων. Υπόψη ότι υπάρχει μία  έξαρση κλοπών ή και ληστειών σε κατοικίες  και καταστήματα της  περιοχής.

ζ. Να  ελέγχεται η καλή  λειτουργία  των καταστημάτων, ιδιαίτερα εκείνων τα οποία  παραβιάζουν τους  κανόνες  κοινής  ησυχίας ιδίως κατά τα Σαββατοκύριακα.

η. Να χορηγηθούν πέντε παγκάκια για την παραλία και ισάριθμοι μικροί κάδοι για τα απορρίμματα των λουομένων, όπως και τρεις καθρέπτες για  αποφυγή συγκρούσεων των οχημάτων στα κρίσιμα σημεία των εσωτερικών δρόμων.

Είναι ευνόητο ότι η εργασία την οποία ο Σύλλογος εθελοντικά και άμισθα επιφορτίζεται, είναι στην ουσία υποχρέωση των δημοτικών υπηρεσιών. Την  αναλαμβάνουμε όμως ως Σύλλογος, για το καλό και των δύο πλευρών ( ημών και υμών).

Θεωρούμε επίσης σκόπιμο να σας υπενθυμίσουμε ότι τα περισσότερα από τα παραπάνω θέματα, σας τα έχουμε θέσει υπόψη σας σε προηγούμενες επικοινωνίες μας και στο γραφείο σας και παρά την επιδειχθείσα εκ μέρους σας καλή θέληση, σχεδόν στο σύνολό τους παρέμειναν σε εκκρεμότητα.

Ο Η

Πρόεδρος             Γραμματέας

Ευάγγελος Τσίρκας           Ρούλα Πολεμαρχάκη

greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ

DS/ NTOYRAKO

Την 14η Απριλίου  2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 συγκαλείται στην οικία του Προέδρου του Σωματείου στο Αλεποχώρι    ( οδός Απόλλωνος ), συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την πιό κάτω Ημερησία Διάταξη Θεμάτων:

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4149.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Μερική συννεφιά Μερική συννεφιά
Θερμοκρασία: 10 °C
Τετάρτη, 08 Απρ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 10 ως 14 °C
Πέμπτη, 09 Απρ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 11 ως 17 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2020 Elxis.org. All rights reserved.