Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Χειμωνιάτικος Χορός Έτους 2016

Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την Χειμωνιάτικη Συνεστίαση του Συλλόγου μας έτους 2016

Με την αναμενόμενη επιτυχία, σε ένα εξαιρετικά φιλικό ανθρώπινο περιβάλλον, με πλούσια εδέσματα, ποτό και τα απαραίτητα γλυκίσματα, ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυκτα της 13ης Μαρτίου 2016, ο χειμωνιάτικος χορός του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ.
a

Πηγαίο το κέφι, το οποίο εκφράστηκε με χορό και τραγούδι στην πίστα του πάντα φιλικού μας εστιατορίου ΜΕΛΤΕΜΙ, κάλυψε όλη την εκδήλωσή μας.

Οι ευχές για Καλή Σαρακοστή, αλλά και επιτυχίες για όλους, εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο του ΔΣ/ ΝΤΟΥΡΑΚΟ κύριο Ευάγγελο Τσίρκα, το δε τυχερό νόμισμα κατά την κοπή της Βασιλόπιτας, έτυχε στην Κυρία Ελευθερία Φουστιέρη, στην οποία εκφράζουμε την ευχή να είναι πάντα τυχερή.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μεγαρέων κύριος Γρηγόρης Σταμούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον εντελταμένο σύμβουλο για την περιοχή του Αλεποχωρίου Κύριο Δρυμούση Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του.
m1

Στο σύντομο χαιρετισμό τον οποίο απεύθυνε ο κύριος Δήμαρχος, αναφέρθηκε, στις δυνατότητες, στις αδυναμίες και στις παροχές τις οποίες πρέπει να αναμένουμε από τις Δημοτικές Αρχές.

Κλείνοντας, ευχήθηκε το καλύτερο για τον Σύλλογο και τα μέλη του και τη συμπαράσταση του Δήμου σε ότι με δυνατότητα μπορεί να προσφέρει.

Οι δικές μας ευχές συνοδεύουν αυτές του Δημάρχου και του Προέδρου του ΔΣ/ ΝΤΟΥΡΑΚΟ για Υγεία, Καλή Σαρακοστή και εκπλήρωση όλων των επιθυμιών του καθενός.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ/ 14η Μαρτίου 2016

Ευάσγγελος Τσίρκας/ Πρόεδρος του ΔΣ/ ΝΤΟΥΡΑΚΟ

greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ

DS/ NTOYRAKO

Την 14η Απριλίου  2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 συγκαλείται στην οικία του Προέδρου του Σωματείου στο Αλεποχώρι    ( οδός Απόλλωνος ), συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την πιό κάτω Ημερησία Διάταξη Θεμάτων:

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4158.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Καθαρός Καθαρός
Θερμοκρασία: 20 °C
Δευτέρα, 21 Οκτ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 27 °C
Τρίτη, 22 Οκτ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 18 ως 26 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.