Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Καθορισμός από τον Δήμο των χώρων Κάδων Απορριμμάτων στο Σύλλογο

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

« ΝΤΟΥΡΑΚΟ » ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8

Αλεποχώρι, 21η Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣ : Τον Δήμαρχο Μεγάρων

Κύριο Γρηγόρη Σταμούλη

Μέγαρα

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφασή του και διερμηνεύοντας τις απόψεις της πλειοψηφίας των κατοίκων μας, αποφάσισε να επανέλθει στο γνωστό σε εσάς και τους αυτοδιοικητικούς σας παράγοντες και να σας ζητήσει να επιλύσετε, επιτέλους, το απλό στην ουσία του και αυτονόητο θέμα το οποίο υπάρχει σε εκκρεμότητα και το οποίο καταταλαιπωρεί εδώ και χρόνια την περιοχή μας, οριοθετώντας, ως εκ του Νόμου έχετε υποχρέωση, τους χώρους τοποθετήσεως των κάδων απορριμμάτων της περιοχής μας, με ενδεικτικές Πινακίδες για μη απομάκρυνση των κάδων και επιβολή των προβλεπομένων κυρώσεων στους υπευθύνους, σε περίπτωση μη συμμορφώσεώς τους .

Προς διευκόλυνσή σας και σε ότι αφορά την ζώνη ευθύνης του Συλλόγου μας, σας υπενθυμίζουμε την επαναλαμβανομένη επί μία τριετία πρότασή μας, να τοποθετηθούν ισάριθμοι κάδοι απορριμάτων στις οδούς ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ και ΦΑΙΑΚΩΝ, οι οποίοι θα αποσυμφορίσουν την οδό ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ από τον όγκο των σκουπιδιών τους οποίους δέχεται και ο οποίος δίνει την εικόνα τριτοκοσμικής καταστάσεως, με άμεσες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων μας, κάτι το οποίο δημιουργεί και Νομικές Ευθύνες στο Δήμο, για την παραβίαση στοιχειωδών κανόνων υγειονομικής καταστάσεως στην περιοχή.

Ήδη, οι κάδοι της οδού ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ εδώ και ένα μήνα έχουν μεταφερθεί κατά 20 μέτρα περίπου εκτός δρόμου, ο οποίος έχει εξυγειανθεί πλήρως, η απομάκρυνση όμως αυτή δημιουργεί πρόβλημα στους κατοίκους, γιατί δεν απάγονται τα απορρίμματα από τα όργανά σας. Ο Σύλλογος διαχειρίζεται με αυτοεπιστασία και εθελοντές την καθημερινή απομάκρυνση των απορριμμάτων, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί λύση του προβλήματος ή και ευθύνη των πολιτών.

Το πρόβλημα είναι επείγουσας αντιμετωπίσεως και παρακαλούμε να το δείτε και εσείς ως τέτοιο και να το επιλύσετε κατά την τρέχουσα παραθεριστική περίοδο ( μέχρι το τέλος του μηνός Σεπτεμβρίου 2017) . Το κόστος για τον Δήμο είναι ασήμαντο ( τέσσερις πινακίδες και λίγο τσιμέντο ) και ο απαιτούμενος χρόνος κατασκευής τους, ακόμη πιο ασήμαντος για τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Για υπενθύμιση, σας επανακοινωποιούμε φωτογραφίες για την κατάσταση των σκουπιδιών στην οδό ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ, εικόνα ήκιστα ενθαρρυντική για κοινωνία της εποχής μας.

Με τη δέουσα εκτίμηση και την ελπίδα ότι θα ενεργήσετε αρμοδίως.

Ο Η

Πρόεδρος Γενική Γραμματέας

Ευάγγελος Τσίρκας Δήμητρα Πολεμαρχάκη

greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ

DS/ NTOYRAKO

Την 14η Απριλίου  2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 συγκαλείται στην οικία του Προέδρου του Σωματείου στο Αλεποχώρι    ( οδός Απόλλωνος ), συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την πιό κάτω Ημερησία Διάταξη Θεμάτων:

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4166.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 °C
Τετάρτη, 19 Ιούν
Περιοδικά σύννεφα Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία: 21 ως 29 °C
Πέμπτη, 20 Ιούν
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 22 ως 29 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.