Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Καθαρισμός Οικοπέδων

Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016

Μέγαρα 11 Απριλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων

εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

ΟΙ πολλές κι έντονες βροχοπτώσεις του χειμώνα, ευνόησαν τη βλάστηση γενικώς αλλά και στους χώρους των ακάλυπτων χώρων και των οικοπέδων στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων.

Για το λόγο αυτό από τώρα κι εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που διαρκεί έως την 31η Οκτωβρίου, υπενθυμίζεται στους δημότες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, στους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπέδων και των λοιπών ακάλυπτων χώρων την υποχρέωση, που έχουν, να προβούν εγκαίρως στην αποψίλωση των εν λόγω χώρων, από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων υλικών για να προληφθούν οι κίνδυνοι πυρκαϊών.

Με την ευκαιρία αυτή ο Δήμος Μεγαρέων κάνει γνωστό σε όλους, ότι από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και ως τη λήξη της, απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς ή η απόρριψη αναμένων τσιγάρων, σπίρτων και άλλων υλών, που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαϊά (Πυροσβεστική Διαταγή, υπ’ αριθμ.4/87, άρθρο 1 και άρθρο 433 του ποινικού Κώδικα).

Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή σε ότι αφορά στα οικόπεδα που βρίσκονται εντός κατοικημένων περιοχών ή κοντά σε αυτές, σε απόσταση μέχρι και εκατό (100) μέτρα.

Αν οι ιδιοκτήτες, νομείς ή επικαρπωτές τους, ΔΕΝ προβούν στον καθαρισμό που πρέπει θα υποστούν Διοικητικές και Ποινικές κυρώσεις, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με το άρθρο 94, Παράγραφος 1, περίπτωση 26, εδάφιο β¨ του Νόμου 3852/2010.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων

greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ

DS/ NTOYRAKO

Την 14η Απριλίου  2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 συγκαλείται στην οικία του Προέδρου του Σωματείου στο Αλεποχώρι    ( οδός Απόλλωνος ), συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την πιό κάτω Ημερησία Διάταξη Θεμάτων:

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4153.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 13 °C
Δευτέρα, 16 Δεκ
Κυρίως λιακάδα Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία: 10 ως 18 °C
Τρίτη, 17 Δεκ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 9 ως 18 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.