Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου

Και πάλιν τα "χοντρά" σκουπίδια

Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2013

Και πάλιν τα " χοντρά" απορρίμματα

Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,

Μετά από αρκετό καιρό επικοινωνώ μαζί σας, ελπίζοντας ότι είσθε καλά.

Γνωρίζω ότι οι δημοτικές απασχολήσεις σας και τα μεγάλα προβλήματα  του Δήμου, σας απασχολούν πολύ για την ορθή λύση τους προς όφελος των Δημοτών σας. Υπάρχουν όμως  και μικρότερα προβλήματα τα οποία  εμπίπτουν στην έννοια της  καθημερινότητας, όπως  η καθαριότητα του χώρου.

Γίνομαι πιο σαφής.

Στην Γέφυρα προς το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Μακρυνού έχει συσσωρευτεί τεράστια  ποσότητα  “χονδρών” απορριμμάτων, τα οποία  υποβαθμίζουν τον θαυμάσιο φυσικό χώρο της  περιοχής. Την περασμένη εβδομάδα έκρινα σκόπιμο να  φέρω σε ημερήσια εκδρομή  τα μέλη ενός ιστορικού μικρασιατικού σωματείου, της Ενώσεως Σμυρναίων της οποίας  έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος, προκειμένου να δουν και απολαύσουν τη θεία φύση. Και έτσι έγινε, μέχρις  την ώρα  κατά την οποία είχα την “ ατυχή” ιδέα  να τους  πάω στο μοναστήρι. Οι άνθρωποι έμειναν με ανοικτό το στόμα με  το “ χάλι” το οποίο αντίκρισαν περνώντας από την γέφυρα. Και όπως  καταλαβαίνετε,  τα σχόλια δεν ήταν καθόλου κολακευτικά  για τη δημοτική αρχή, αλλά και για εμένα  προσωπικά, λες  και εγώ έχω εξουσία και δύναμη να  ρυθμίζω ανάλογα  θέματα.

Ανάλογη άσχημη εικόνα υπάρχει και στην παραλιακή οδό παρά το εστιατόριο ΑΙΓΕΙΡΟΥΣΕΣ και λίγα  μέτρα από την εξοχική σας κατοικία στο Αλεποχώρι, την οποία  είμαι βέβαιος  ότι την έχετε υπόψη, αφού κάποια  ώρα  πηγαίνετε και εκεί για ξεκούραση. Στον ίδιο χώρο και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 20 μέτρων έχουν συγκεντρωθεί τρεις  κάδοι οικιακών απορριμμάτων, δημιουργώντας έτσι τις  προϋποθέσεις να γίνει και εκεί ένας άλλος σκουπιδότοπος, ενώ σε  όλη την λοιπή παραλία δεν υπάρχει ούτε ένας  κάδος. Ο πρόεδρος  της ΑΚΤΉΣ κύριος Κανελλόπουλος μου είπε ότι απαιτείται έγκριση του Δήμου!!!, αν αυτό είναι δυνατό, για την τακτοποίηση του θέματος.

Απευθύνομαι  λοιπόν σε εσάς, προκειμένου να  δώσετε τις εντολές σας  προς τα  αρμόδια όργανα του Δήμου για απομάκρυνση των απορριμμάτων από τους  προαναφερθέντες χώρους  και τακτοποίηση του ζητήματος  των κάδων απορριμμάτων στην παραλία.

Ελπίζοντας  στην ΑΜΕΣΗ ανταπόκρισή σας στο αίτημά  μας, σας εύχομαι Καλό Χειμώνα  και Καλές  Γιορτές.

Με εκτίμηση

Ευάγγελος Τσίρκας/ Πρόεδρος ΔΣ/ ΝΤΟΥΡΑΚΟ/ 9η Νοεμβρίου 2013

greek english

Ειδήσεις με μία μάτια

Επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ΝΤΟΥΡΑΚΟ

DS/ NTOYRAKO

Την 14η Απριλίου  2019, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11.00 συγκαλείται στην οικία του Προέδρου του Σωματείου στο Αλεποχώρι    ( οδός Απόλλωνος ), συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με την πιό κάτω Ημερησία Διάταξη Θεμάτων:

Διαβάστε περισσότερα...

Τυχαία εικόνα

DSCF4149.JPG

Συνδικάτο

Τα νέα από τον Σύλλογο Ντουράκο Αλεποχωρίο
RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Ο καιρός στο Megara

Ο καιρός τώρα
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 30 °C
Σάββατο, 20 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 32 °C
Κυριακή, 21 Ιούλ
Λιακάδα Λιακάδα
Θερμοκρασία: 24 ως 32 °C
Weather by AccuWeather.com
Created by Ioannis Sannos (IOS)
Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ντουράκο Αλεποχωρίου
Powered by Elxis - Open Source CMS.  Copyright (C) 2006-2019 Elxis.org. All rights reserved.